معرفی اقدام پژوهی
چگونه توانستم با کمک روش های مناسب مهارت های طناب زنی را در دانش آموزان تقویت کنم ؟
موضوع اقدام پژوهی :
چگونه توانستم با کمک روش های مناسب مهارت های طناب زنی را در دانش آموزان تقویت کنم ؟
– فایل بصورت ورد و قابل ویرایش در متن – تعداد صفحات سی صفحه – قیمت فقط دو هزار تومان
ابتدا در زیر چکیده و فهرست مطالب و فایل کامل پی دی اف این اقدام پژوهی را برای مشاهده قرار داده ایم ابتدا مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این اقدام پژوهی را با قیمت دو هزار تومان خرید نمائید :
فهرست مطالب
موضوع …………………………………………………………….. ………………………………………………………….. صفحه
جمع آور ی اطلاعات ( شواهد 1) 4
ب – یادداشت تعداد طناب زدن در سی چهل ثانیه. 6
نمودار تعداد طناب زدن دانش آموزان : 6
ج– مصاحبه با دانش آموزان بوسیله پرسشنامه. 6
ه – مصاحبه با مربیان ورزش سال قبل. 8
و – مطالعه مقالات و کتاب ها و پیشینه تحقیق.. 8
فواید و اثرات ورزش طناب زنی.. 9
ویژگیهای خاص رشته طناب زنی.. 10
محدودیت ها و پشگیری از آسیب دیدگی در ورزش طناب زنی.. 10
ب – یادداشت تعداد طناب زدن در سی چهل ثانیه. 16
نمودار تعداد طناب زدن دانش آموزان : 16
ج – مصاحبه با والدین دانش آموزان. 16
2 – انواع تمرینات برای تقویت عضلانی و هماهنگی.. 22
چکیده :
عادات حرکتی نامناسب، فقر حرکتی، شرایط نامناسب محیطی و با مشخصه تدریجی بودن به ویژه در دوران کودکی و سنین رشد در دانشآموزان بروز میکند؛ رشد روز افزون تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی و آپارتمان نشینی باعث ایجاد فقر حرکتی و نیاز شدید به پرداختن به راهکارهای سهل الوصول و اثربخش در جهت جبران این مشکلات را بیشتر میکند.یکی از ساده ترین و در عین حال موثرترین ورزش که حتی در منزل نیز می توان انجام داد ورزش طناب زنی می باشد . طناب زنی یک فعالیت بدنی کامل است ،آمادگی قلب و عروق را بهبود می بخشد ،موجب تعدیل و تترکیب بدن میشود. هماهنگی عصب و عظله را بهبود میبخشد ،چابکی را زیاد میکند،موجب بهبود ریتم حرکت می شود،سرعت عمل و عکس العمل را زیاد میکند و توان بدنی را توسعه میدهد. فشارههای عصبی راکم میکند،اعتماد بنفس را زیاد میکند و دلواپسی و افسردگی را کاهش میدهد.
فعالیتی آسان و کم هزینه است برای اجرا نیاز به فضا و امکانات خاصی ندارد و در تمام فصول سال اجرا است .از نظر ایمنی بی خطر است.به عنوان یک رقابت و تفریح سالم مورد استفاده قرار گیرد به تنهایی و یا به صورت گروهی قابل اجرا است و کار گروهی و مهارت های ارتباطی را بهبود می بخشد.
یکی از از جاهایی که می تواند فرهنگ طناب زنی را در دانش آموزان نهادینه سازد مدرسه می باشد و لذا باید برای این ورزش در مدارس اهمیت ویژه ای قائل شد .
اینجانب در سال تحصیلی 1396-1395 به عنوان آموزگار چهارم ابتدایی در دبستان ………….. مشغول به عنوان معلم ورزش مشغول به خدمت بودم . یکی از مهم ترین و ساده ترین روشها برای حفظ سلامتی و تندرستی دانش آموزان ورزش طناب زنی است که بنده در ابتدای هر جلسه کلاس اجرا می کردم . در همان ابتدا چیزی که توجه مرا به خود جلب کرد ، ضعف دانش آموزان در طناب زنی بود . با دیدن این مشکل به فکر افتاد با بررسی و تجریه تحلیل آن ، مهارت طناب زنی را در دانش آموزان افزایش دهم .
بعد از تجریه و تحلیل اطلاعات ، با استفاده از روش هایی همچون آموزش ، تمرین بیشتر و تشویق دانش آموزان این مهارت را در آنها تقویت نمودم .
نکات کلیدی :
دانش آموزان ، طناب زنی ، افزایش مهارت