166 – چگونه توانستم مشکل دانش آموزم را در رابطه با گوشه گیری حل کنم؟

166 – چگونه توانستم مشکل دانش آموزم را در رابطه با گوشه گیری حل کنم؟

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 2466 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 28 آگوست 2019

به روز رسانی در: 28 آگوست 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

معرفی اقدام پژوهی 

چگونه توانستم مشکل دانش آموزم را در رابطه با گوشه گیری حل کنم؟

موضوع اقدام پژوهی :

چگونه توانستم مشکل دانش آموزم را در رابطه با گوشه گیری حل کنم؟

– فایل بصورت ورد و قابل ویرایش در متن – تعداد صفحات بیست و سه صفحه – قیمت فقط دو هزار تومان

ابتدا در زیر چکیده و فهرست مطالب و فایل کامل پی دی اف این اقدام پژوهی را برای مشاهده قرار داده ایم ابتدا مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این اقدام پژوهی را  با قیمت دو هزار تومان خرید نمائید :

 

فهرست

 

چکیده 4

مقدمه 5

توصیف وضعیت موجود(تشخیص مسئله) 6

گردآوری اطلاعات ( شواهد یک) 6

مصاحبه : 7

تجزیه و تحلیل داده ها 7

ویژگی راه پیشنهادی.. 7

ارتباط عاطفی با کودک : 7

انتخاب راه حل های ممکن. 8

انتخاب راه حل مناسب ، اعتبار بخشی و اجرای راه حل. 9

گرد آوری اطلاعات( شواهد 2) 10

مصاحبه با پدر زهرا( اردیبهشت 93) 10

نتیجه گیری.. 11

مبانی نظری پژوهش… 11

گوشه گیری.. 11

علایم و نشانه ها 13

علائم گوشه گیری را  بطور خلاصه به شرح ذیل می توان بر شمرد: 13

علل. 14

معالجه گوشه گیری.. 15

کارگروهی : 16

خلاصه 17

مشخصه های رفتاری کودکان کمرو و گوشه گیر 17

پیشنهادات.. 21

منابع وماخذ: 22

چکیده

بسیاری از دانش آموزانی که در مقایسه با هم کلاسی هایشان، در کلاس غیرفعال اند، از نظر آموزشی و اجتماعی از رفتار مناسبی برخوردارند، اما نسبت به دیگر دانش آموزان آرام تر بوده ، از انجام کار با دیگران سرباز می زنند. بعضی از این دانش آموزان به درجات مختلف ، با مشکل خجالتی یا گوشه گیر بودن مواجه اند و عده کمی از آن ها ممکن است به سمت اسکیزوفرنی سوق پیدا کنند. این مقاله حد واسط این دو گروه از دانش آموزان را مد نظر قرار داده است، دانش آموزانی که عموماً به عنوان بچه های خجالتی (فاقد اعتماد به نفس و نگران از نظر اجتماعی ) یا گوشه گیر (کسانی که حاضر جواب نیستند، تمایلی به برقراری ارتباط ندارند و خیالباف اند) شناخته می شوند. همان طور که می دانیم هر جا که انتظارات اجتماعی جدید و مبهم باشند، درجاتی از خجالت کشیدن ، طبیعی است اما خجالتی بودن وقتی تبدیل به یک مشکل می شود که صرفاً وابسته به موقعیت نبوده، بلکه اختیاری باشد، تا جایی که به فرد برچسب خجالتی زده شود. به ویژه در موقعیتی که فرد این برچسب را پذیرفته ، آن را درونی کند، ممکن است الگوی جامعی از خجالتی بودن در او ایجاد شود و علائم دیگری مثل : عدم اعتماد به نفس در ورود به موقعیت اجتماعی و ناراحتی و سرباز زدن از ظاهر شدن در حضور دیگران ، در وی ظاهر گردد.

امسال مسئله ای که من تصمیم گرفتم راجع به آن اقدام پژوهی انجام دهم مشکل گوشه گیری یکی از دانش آموزان مدرسه ام  به نام زهرا بود که توانستم به کمک راه حل های مختلف و کمک گرفتن از همکاران و افراد با تجربه این مهم را انجام دهم.

برای اطمینان شما عزیزان :

فایل پی دی اف این اقدام پژوهی برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد این اقدام پژوهی را با قیمت مناسب دو هزار تومان از لینک خرید در یافت نمائید . ابتدا فایل پی دی اف را با کلیک بر روی لینک زیر ببینید :

در صورت مشاهده و رضایت ، فایل ورد این اقدام پژوهی را را با قیمت مناسب فقط دو هزار تومان از دکمه پرداخت زیر دریافت نمائید.

پاسخ دهید