معرفی اقدام پژوهی
چگونه توانستم دانش آموزانم را به شرکت در فعالیت ها و کلاس های مکمل و فوق برنامه علاقمند کنم .
موضوع اقدام پژوهی :
چگونه توانستم دانش آموزانم را به شرکت در فعالیت ها و کلاس های مکمل و فوق برنامه علاقمند کنم .
– فایل بصورت ورد و قابل ویرایش در متن – تعداد صفحات نوزده صفحه – قیمت فقط دو هزار تومان
ابتدا در زیر چکیده و فهرست مطالب و فایل کامل پی دی اف این اقدام پژوهی را برای مشاهده قرار داده ایم ابتدا مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این اقدام پژوهی را با قیمت دو هزار تومان خرید نمائید :
فهرست مطالب
توصیف وضعیت موجود و تشخیص مسئله. 4
گرد آوری اطلاعات ( شواهد- ا ) 4
1-پرس و جو از خود دانش آموزان.. 5
3-تماس با اولیا دانش آموزان.. 6
4- مطالعه کتب، مقالات و مجلات مرتبط با این موضوع. 6
اهداف تهیه فعالیت های مکمل و فوق برنامه. 8
رویکردهای حاکم بر تهیه این برنامه ها 8
کارکردهای مهم فعالیتهای فوقبرنامه. 8
چگونگی مؤثر ساختن فعالیتهای فوقبرنامه در مدارس…. 9
تجزیه، تحلیل و تفسیر داده های شواهد (1) 11
انتخاب راه جدید به صورت موقت… 11
اجرای طرح جدید و نظارت بر آن.. 12
ارزشیابی تاثیر اقدام جدید وتعیین اعتبار 13
موارد پیشنهادی فعالیت های مکمل و فوق برنامه: 15
چکیده
اهمیت وضرورت فعالیت های مکمل وفوق برنامه درمدارس رابایددرنقش آن درجهت اصلاح یارفع نواقص ونارسایی های نظام تربیتی دانست.فعالیت های مکمل وفوق برنامه مرزهای یادگیری راگسترش داده بالحاظ رویکردهایی چون یادگیری درخانواده وجامعه ونیزتوسعه مهارت های زندگی ، یادگیری وآموزش راتحت تاثیرقرارداده است.این فعالیت ها دانش آموزان رابه عنوان یک محقق به کنکاش وکشف مفاهیم سوق داده وکاستی های موجود را جبران نموده وموجب تقویت تفکروتعقل آنان می گردد. همین طورموجب می شوندآموزش ازانتقال صرف ویکسویه اطلاعات ازمعلمان به دانش آموزان خارج شده ودانش آموزان رابه فضایی علمی وتحقیقی رهنمون گشته وشادابی رابه مدرسه ارمغان آورند و نیزرابطه ای دوستانه وصمیمانه بین شاگردومعلم ایجادنمایند. فعالیت های مکمل وفوق برنامه به پرورش روحیه اعتمادبه نفس ، هم زیستی ، تحمل آرای دیگران ، سعه صدروسلامت جسمی وروانی دانش آموزمی انجامد.
در سال تحصیلی 1394 – 1395 به عنوانمدیر مدرسه ، متوجه شدم که دانش آموزانم هیچ رغبتی به شرکت در فعالیت های فوق برنامه از خود نشان نمی دادند . آنهادر صورت تشکیل کلاس های فوق برنامه به هر بهانه ممکن از آن فرار کرده و یا حاضر به شرکت نمی شدند و فقط تمایل به بازی داشتند. این موضوع را با مربی پرورشی مدرسه و همچنین در جلسه شورای معلمان مطرح نمودم که آنها نیز به این بی علاقگی دانش آموزان اظهار نمودند در نتیجه این سوال در ذهنم مطرح شد که چگونه می توانم این بی علاقگی دانش آموزانم به شرکت در فعالیت های مکمل و فوق برنامه را حل نمایم؟ بنده بعد از جمع آوری اطلاعات و مشورت با همکاران راهکارهایی همچون انتخاب مناسب زمان فوق برنامه ها ،استفاده از روش های متنوع تدریس توسط معلمان ، پیگیری والدین توانستم دانش اموزان را به فعالیت ها وکلاس های فوق برنامه ومکمل علاقمند کنم .
نکات کلیدی : مدرسه ، فعالیت های مکمل وفوق برنامه ، راهکارها و پیشنهادات