معرفی طرح درس :
طرح درس اول ابتدایی مدرسه استثنائی درس اب و هوا
خوراکی های هر فصل
نام کتاب درسی: ریاضی
پایه تحصیلی: سوم ابتدایی
موضوع درس: آب و هوا
خوراکی های هر فصل
اهداف
محتوا (مفاهیم/ مهارتها به تفکیک):آشنایی با خوراکی های مناسب هر فصل
مفاهیم:
1-دانش آموز خوراکی های خنک فصل تابستان رامشخص می کند .( شناختی – دانش )
2- دانش آموز خوراکی های لذت بخش فصل تابستان را نام می برد . ( شناختی – دانش )
3- دانش آموز علت استفاده از خوراکی های خنک در فصل تابستان را توضیح می دهد . (شناختی – درک و فهم)
4-دانش آموز خوراکیهای گرم فصل زمستان را مشخص می کند . .( شناختی – دانش )
5- دانش آموز خوراکی های لذت بخش فصل زمستان را نام می برد . ( شناختی – دانش )
7- دانش آموز علت استفاده از خوراکی های گرم در فصل زمستان را توضیح می دهد . (شناختی – درک و فهم)
8- دانش آموز خوراکی های لذت بخش فص تابستان و زمستان را از هم جدا می کند .( شناختی – تجزیه و تحلیل)
9- دانش آموز با دقت به معرفی خوراکی های لذت بخش هر فصل گوش می دهد .( عاطفی – دریافت )
10-دانش آموز به سوالات معلم درباره خوراکی های هر فصل پاسخ می دهد. ( عاطفی- واکنش)
11-دانش آموز با علاقه برای انجام کار گروهی پیش قدم می شوند.( عاطفی- ارزش گذاری)