طرح درس روزانه کمپوت و کنسرو یازدهم درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی

طرح درس روزانه کمپوت و کنسرو یازدهم درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی

دسته بندی: -

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 22 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 11 آوریل 2020

به روز رسانی در: 11 آوریل 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

معرفی طرح درس :

    طرح درس روزانه کمپوت و کنسرو یازدهم درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی

نام درس : کمپوت و کنسرو              پایه یازدهم   رشته صنایع غذایی     درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی

اهداف :

فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:

تفاوت انواع کمپوت و کنسرو را بداند.

با مواد اولیه انواع کمپوت و کنسرو آشنا شود.

با ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد اولیه کمپوت ها و کنسروها آشنا شود.

با انواع دستگاه های اندازه گیری سفتی بافت مانند تندرومتر و پنترومتر آشنا شود.

بصورت صحیح بتواند بلا دستگاه های رفراکتومتر کار کرده و بریکس مواد غذایی را تعیین کند.

درصد اسیدیته عصاره میوه ها را به وسیله تیتراسیون به دست آورد.

–   فایل بصورت ورد و قابل ویرایش –  تعداد صفحات :دو صفحه – قیمت : فقط  دو هزار تومان  :

برای اطمینان شما :

فایل پی دی اف کامل این طرح درس فقط برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش و بدون آرم این طرح درس را به قیمت دوهزار تومان از لینک خرید دریافت نمائید .ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :

برای دانلود کلیک کنید

در صورت رضایت :

فایل ورد و قابل ویرایش این طرح درس را از لینک خرید زیر و با قیمت  دو هزار تومان دریافت نمائید .بر روی لینک زیر کلیک کنید: