معرفی طرح درس :
طرح درس روزانه کمپوت و کنسرو یازدهم درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی
نام درس : کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی
اهداف :
فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:
تفاوت انواع کمپوت و کنسرو را بداند.
با مواد اولیه انواع کمپوت و کنسرو آشنا شود.
با ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد اولیه کمپوت ها و کنسروها آشنا شود.
با انواع دستگاه های اندازه گیری سفتی بافت مانند تندرومتر و پنترومتر آشنا شود.
بصورت صحیح بتواند بلا دستگاه های رفراکتومتر کار کرده و بریکس مواد غذایی را تعیین کند.
درصد اسیدیته عصاره میوه ها را به وسیله تیتراسیون به دست آورد.