معرفی طرح درس :
طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید نان های سنتی
نام درس :تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم رشته صنایع غذایی نام درس : تولید نان های سنتی
اهداف :
فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:
با انواع نان های سنتی بر اساس حجم آشنا شود.
ویژگی های مواد اولیه نان های سنتی را بشناسد.
با قسمت های مختلف دانه گندم و ویژگی ها و ترکیبات آن آشنا شود.
با طیقه بندی روغن ها در ایران آشنا شود.
پروتئین آرد گندم و ویژگی های آن را بداند.
با آب، نمک طعام و مخمر و ویژگی های هر کدام از آن ها آشنا شود.
مخمر نان را بشناسد.