معرفی طرح درس :
طرح درس روزانه تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور درس بسته بندی گوشت قرمز
نام کتاب درسی: تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: بسته بندی گوشت قرمز
اهداف :
فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:
با ویژگی ها و ترکیبات گوشت قرمز آشنا شود.
مراحل مختلف بسته بندی گوشت قرمز را بشناسد.
با چگونگی تهیه مواد اولیه آشنا شود.
چگونگی و مراحل ذبح دام را بشناسد.
با نتایج حاصل از بازرسی دامپزشک بر روی دام آشنا شود.
با وسایل نقلیه برای حمل و نقل لاشه و همچنین ویژگی های آن آشنا شود.