خرید این محصول:
پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.
معرفی طرح درس
طرح درس گیاهان دارویی درس مراحل آماده سازی میوه ها برای خشک کردن
اهداف کلی:
اصول آماده سازی میوه ها-اصول آنزیم بری در فرایند خشک کردن میوه ها
منظور معلم از آموزش عبارتند از:
آشنایی با روش درجه بندی (سورتینگ) – طریقه پوست گیری میوه – روشهای حذف قسمتهای زاید خرد کردن میوه ها و محاسن و معایب آن- شناخت آنزیم ها – آنزیم های موجود در بافت میوه – آنزیم هایی که باعث تغییر در رنگ و حالت بافت میوه می گردند – روش های آنزیم بری میوه ها – لزوم آنزیم بری در فراوری میوه ها (میوه خشک)
فایل بصورت ورد و قابل ویرایش – تعداد صفحات : چهار صفحه – قیمت : فقط دو هزار تومان :
برای اطمینان شما :
فایل پی دی اف کامل این طرح درس فقط برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش و بدون آرم این طرح درس را به قیمت دوهزار تومان از لینک خرید دریافت نمائید .ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :

در صورت رضایت :
فایل ورد و قابل ویرایش این طرح درس را از لینک خرید زیر و با قیمت دو هزار تومان دریافت نمائید .بر روی لینک زیر کلیک کنید: