معرفی طرح درس :
طرح درس هدیه های آسمانی دوم ابتدایی درس در کنار سفره
نام کتاب درسی: هدیه های آسمانی مقطع تحصیلی:دوم ابتدایی موضوع درس: در کنار سفره
اهداف :
هدف کلی :
آشنایی با برخی از آداب اسلامی نحوه ی خوردن و آشامیدن
هدفهای جزئی:
ازفراگیران انتظارمیرود درپایان تدریس:
1-آشنایی با برخی آداب اسلامی غذا خوردن
2- تمایل به رعایت آداب اسلامی غذا خوردن
3- رعایت آداب اسلامی غذا خوردن
هدفهای رفتاری :
ازفراگیران انتظارمیرود درپایان تدریس:
1-دانش آموزان چند مورد از آداب غذا خوردن را نام ببرند. (دانشی)
2- نسبت به رعایت آداب خوردن و آشامیدن علاقه نشان دهند. (عاطفی)
3- درباره ی متن درس گفت و گو وقضاوت کنند (ارزشیابی)
4- مفهوم درس را در قالب نمایش ارائه دهند(کاربرد)
5- تکالیف کتاب را با مهارت انجام دهند. (روانی حرکتی – عادی)