معرفی گزارش تخصصی
گزارش تخصصی آموزگار سوم ابتدایی :
حل مشکل دیر آمدن دانش آموز پایه سوم ابتدایی به کلاس با روش های خلاقانه
– فایل بصورت ورد و قابل ویرایش در متن – تعداد صفحات بیست و دو صفحه – قیمت فقط دو هزار تومان
ابتدا در زیر چکیده و فهرست مطالب و فایل کامل پی دی اف این گزارش تخصصی را برای مشاهده قرار داده ایم ابتدا مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این گزارش تخصصی را با قیمت دو هزار تومان خرید نمائید :
فهرست مطالب
1-مشاهده رفتار دانش آموز در کلاس…. 9
2-مصاحبه با مدیر و سایر همکاران مدرسه. 10
تجزیه وتحلیل و گردآوری اطلاعات… 11
* ایجاد آمادگی ذهنی در لیلی : 13
ارزیابی بعد از اجرای طرح ( نقاط قوت ) 14
کمک به علاقه دانش آموز به یادگیری.. 16
نقش معلم را برایش ایفا نکنید. 16
علاقهمندی به تحصیل دانش آموز 17
اهداف مشخصی را با او تعیین کنید. 17
درس خواندن را برایش معنادارکنید. 18
به او یاد دهید زمان را اداره کند. 18
برای انجام تکالیف محیط مناسبی برایش فراهم کنید. 18
به جای قضاوت کردن بر او نظارت کنید. 19
راهکارهایی برای حل مشکل مشابه درخانواده ها 21
چکیده
در دوره ما بسیار به چشم می خوردند بچه هایی که هر روز صبح، پشت در مدرسه می ماندند و انتظار می کشیدند تا ناظم بیاید و بعد از اینکه اسمشان را نوشت، راهی کلاس درس شوند. امروز هم همچنان، بچه هایی هستند که دیر به مدرسه می رسند. دیر رسیدن دانش آموزان به مدرسه به عوامل مختلفی بستگی دارد که شاید کم و بیش آن ها را بشناسیم و حتی راهکارهایی برای رفع این معضل داشته باشیم اما مهم این است که شاید همین فردا، بچه خودمان «باز هم دیر به مدرسه برسد! . واقعیت این است که درمان کودک بی میل و کلاس گریز بسیار با اهمیت است و والدین نباید نسبت به آن بیتفاوت باشند، چرا که بی میلی و در کلاس حاضر نشدن تاثیرات بدی بر کودک و خانواده میگذارد. برای مثال موجب اختلافات خانوادگی و به هم ریختن خانواده میشود، مشکلات تحصیلی ایجاد میکند، تعاملات اجتماعی کودک را کم میکند و زمینهساز بزهکاری، اضطراب و افسردگی میشود و عواقب اقتصادی دارد.
تشخیص این که کودکان به دلایل مختلف از حضور در کلاس خودداری میورزند اهمیت بسزایی دارد. بهره هوشی بیشتر این کودکان در حد متوسط یا بالای متوسط نشان میدهد که مشکلات تحصیلی علت بیمیلی آنها به مدرسه نیست. گاهی اوقات ترس از مدرسه، از اطلاعات محض از معلم یا دیگران و مقررات خارج از خانه، مقایسه شدن با کودکان ناآشنا و تجربه ترس از شکست ناشی میشود. برخی کودکان به دلیل تمسخر، آزار، تهدید و زورگویی بچههای دیگر و مورد انتقاد قرار گرفتن یا تنبیه شدن توسط معلم از مدرسه میترسند.
من در اوایل سال تحصیلی این مشکل دیر آمدن به کلاس را در یکی از دانش آموزان به نام لیلی دیدم وخیلی دوست داشتم به او کمک کنم واین بی مشکل را بهبود بخشم و بخاطر همین جریان ها بود که من از میان مشکلات مدرسه این مشکل را برای فعالیت تحقیق عنوان پژوهی انتخاب نمایم .