معرفی گزارش تخصصی
گزارش تخصصی دبیر زبان انگلیسی :
علاقمند کردن دانش آموزان به درس زبان انگلیسی با تقویت هوش هیجانی
– فایل بصورت ورد و قابل ویرایش در متن – تعداد صفحات بیست و نه صفحه – قیمت فقط دو هزار تومان
ابتدا در زیر چکیده و فهرست مطالب و فایل کامل پی دی اف این گزارش تخصصی را برای مشاهده قرار داده ایم ابتدا مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این گزارش تخصصی را با قیمت دو هزار تومان خرید نمائید :
فهرست مطالب
الف – شاخص های کیفی وضع موجود :. 9
ب – شاخص های کمی وضع موجود :. 10
تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها :.. 13
گردآوری داده های دیگر جهت ارایه راه حل ها :.. 14
اعتبار بخشی به راه حل ها :.. 20
اجرای راه حل های انتخابی :.. 20
گروه بندی دانش آموزان و بهره از کار گروهی.. 20
تهیه ی فلش کارت و پاور پوینت همراه با تصویر.. 21
اجرای نمایش متون انگلیسی کتاب درسی.. 21
اصلاح ، تعدیل و تغییرات در اجرای راه حل ها :.. 21
ارزیابی بعد از اجرای طرح (نقاط قوت ).. 22
الف – شاخص های کیفی وضع مطلوب. 22
ب- شاخص های کمی وضع مطلوب.. 22
چکیده:
تحقیق حاضر در سال تحصیلی …………… در کلاس ….پایه …………. آموزشگاه …… متوسطه اول و با فراوانی ……. نفر دانش آموز انجام شده است .مساله ی مورد نظر بی علاقگی و کم کاری دانش آموزان در آموزش و یاد گیری واژگان و درک مفاهیم زبان انگلیسی بوده و هدف از انجام این پژ و هش ،افزایش میزان علاقه مندی دانش آموزان پایه ی هفتم به درس زبان انگلیسی و یادگیری درک مفاهیم آن از طریق هوش هیجانی بوده است.
بر این اساس ، پژو هشگر با استفاده از روش های علمی از منابع گوناگون تحقیق مانند : مدیر، همکاران، دانش آموزان، کتابها ، مجلات و اینترنت به تجزیه و تحلیل آنها جهت شناسایی عوامل موثر در ایجاد مساله و یافتن راه حل های پیشنهادی پرداخت.سپس به انتخاب چندین راه کار عملی از میان راه حل های پیشنهادی پرداخته و پس از اعتبار بخشی توسط گروه پژوهش ، به اجرای آنها اقدام نمود که عبارت بودند از: استفاده از فلش کارت ها همرا با تصاویر ،اجرای نمایش متون انگلیسی کتاب درسی ،تکرار و تمرین واژ ه ها در قالب متن های مختلف . لازم به ذکر است ، بعد از اجرای راه حل های فوق ، پژوهشگر توانست تا فراوانی دانش آموزان علاقه مند به خواندن و درک مفاهیم زبان انگلیسی را از 30 درصد به 70 درصد برساند. در پایان این نتیجه به دست آمد که استفاده از روش های متنوع تدریس، توجه به تفاوت های فردی و نیازها و علایق آن ها و تقویت حافظه ی دیداری و شنیداری در بالا بردن میزان علاقه به یادگیری درک مفاهیم انگلیسی موثر بوده است.