طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید نان های سنتی

طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید نان های سنتی

دسته بندی: -

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 505 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 11 آوریل 2020

به روز رسانی در: 11 آوریل 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

معرفی طرح درس :

    طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید نان های سنتی

نام درس :تولید و بسته بندی فرآورده های غلات              پایه یازدهم   رشته صنایع غذایی    نام  درس :     تولید نان های سنتی

اهداف :

فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:

با انواع نان های سنتی بر اساس حجم آشنا شود.

ویژگی های مواد اولیه نان های سنتی را بشناسد.

با قسمت های مختلف دانه گندم و ویژگی ها و ترکیبات آن آشنا شود.

با طیقه بندی روغن ها در ایران آشنا شود.

پروتئین آرد گندم و ویژگی های آن را بداند.

با آب، نمک طعام و مخمر و ویژگی های هر کدام از آن ها آشنا شود.

مخمر نان را بشناسد.

–   فایل بصورت ورد و قابل ویرایش –  تعداد صفحات :دوصفحه – قیمت : فقط  دو هزار تومان  :

برای اطمینان شما :

فایل پی دی اف کامل این طرح درس فقط برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش و بدون آرم این طرح درس را به قیمت دوهزار تومان از لینک خرید دریافت نمائید .ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :

برای دانلود کلیک کنید

در صورت رضایت :

فایل ورد و قابل ویرایش این طرح درس را از لینک خرید زیر و با قیمت  دو هزار تومان دریافت نمائید .بر روی لینک زیر کلیک کنید: