طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید کیک

طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید کیک

دسته بندی: -

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 762 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 13 آوریل 2020

به روز رسانی در: 13 آوریل 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

معرفی طرح درس :

    طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید کیک

نام درس :تولید و بسته بندی فرآورده های غلات              پایه یازدهم   رشته صنایع غذایی    نام  درس :   تولید کیک

اهداف :

اهداف و پیامدها

آشنایی هنرجویان با ویژگی های نقش مواد اولیه کیک و اصول نگهداری آن ها

هنرجویان نقش مواد اولیه در کیک را بدانند.

هنرجویان آزمون های کنترل کیفیت مواد اولیه کیک را بدانند.

هنرجویان با اصول نگهداری مواد اولیه کیک آشنا شوند.

اهداف با رعایت توالی محتوای درسی (انتظارات در پایان آموزش)

هنرجویان ویژگی های مواد اولیه استفاده در تولید کیک را بیان کنند.

هنرجویان نقش مواد اولیه مورد استفاده در کیک را بیان کنند.

هنرجویان اصول کنترل کیفیت مواد اولیه کیک را توضیح دهند.

هنرجویان آزمون های فیزیکی مواد اولیه را نام ببرند.

هنرجویان آزمون های شیمیایی مواد اولیه را نام ببرند.

هنرجویان آزمون های میکروبی مواد اولیه را نام ببرند.

هنرجویان آزمون های فیزیکی مواد اولیه را انجام دهند.

هنرجویان اصول نگه داری مواد اولیه را بیان کنند.

–   فایل بصورت ورد و قابل ویرایش –  تعداد صفحات :چهار صفحه – قیمت : فقط  دو هزار تومان  :

برای اطمینان شما :

فایل پی دی اف کامل این طرح درس فقط برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش و بدون آرم این طرح درس را به قیمت دوهزار تومان از لینک خرید دریافت نمائید .ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :

طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید کیک

در صورت رضایت :

فایل ورد و قابل ویرایش این طرح درس را از لینک خرید زیر و با قیمت  دو هزار تومان دریافت نمائید .بر روی لینک زیر کلیک کنید: