معرفی طرح درس :
طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید کیک
نام درس :تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم رشته صنایع غذایی نام درس : تولید کیک
اهداف :
اهداف و پیامدها
آشنایی هنرجویان با ویژگی های نقش مواد اولیه کیک و اصول نگهداری آن ها
هنرجویان نقش مواد اولیه در کیک را بدانند.
هنرجویان آزمون های کنترل کیفیت مواد اولیه کیک را بدانند.
هنرجویان با اصول نگهداری مواد اولیه کیک آشنا شوند.
اهداف با رعایت توالی محتوای درسی (انتظارات در پایان آموزش)
هنرجویان ویژگی های مواد اولیه استفاده در تولید کیک را بیان کنند.
هنرجویان نقش مواد اولیه مورد استفاده در کیک را بیان کنند.
هنرجویان اصول کنترل کیفیت مواد اولیه کیک را توضیح دهند.
هنرجویان آزمون های فیزیکی مواد اولیه را نام ببرند.
هنرجویان آزمون های شیمیایی مواد اولیه را نام ببرند.
هنرجویان آزمون های میکروبی مواد اولیه را نام ببرند.
هنرجویان آزمون های فیزیکی مواد اولیه را انجام دهند.
هنرجویان اصول نگه داری مواد اولیه را بیان کنند.