289 – افزایش علاقمندی دانش آموزان به درس تربیت بدنی با راهکارهای مناسب

289 – افزایش علاقمندی دانش آموزان به درس تربیت بدنی با راهکارهای مناسب

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 452 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 12 نوامبر 2019

به روز رسانی در: 12 نوامبر 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

معرفی گزارش تخصصی

گزارش تخصصی دبیر تربیت بدنی :

افزایش علاقمندی دانش آموزان به درس تربیت بدنی با راهکارهای مناسب

– فایل بصورت ورد و قابل ویرایش در متن – تعداد صفحات سی صفحه – قیمت فقط دو هزار تومان

ابتدا در زیر چکیده و فهرست مطالب و فایل کامل پی دی اف این گزارش تخصصی را برای مشاهده قرار داده ایم ابتدا مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این گزارش تخصصی را  با قیمت دو هزار تومان خرید نمائید :

فهرست مطالب

چکیده : 4

مقدمه 5

بیان مسئله : 6

توصیف وضعیت موجود : 7

اهداف گزارش تخصصی : 9

اهداف جزئی : 9

مقایسه با وضع مطلوب : 10

جمع آوری اطلاعات 10

شاخص های کیفی وضعیت موجود 10

شاخص های کمی وضعیت موجود 10

جمع آوری اطلاعات برای ارائه ی راه حل ها 11

1-        مصاحبه: 11

2-        برگزاری جلسه همکاران 11

3-        پرسش نامه 11

4-        مطالعه 12

5-        مشاهده 12

تجزیه‌وتحلیل اطلاعات : 12

برخی از داده‌های حاصل از ابزار و فنون دیگر: 12

راه حل های پیشنهادی 13

انتخاب راه حل های جدید به صورت موقتی  و اجرای آن‌ها : 18

ارزیابی بعد از اجرا (نقاط قوت ) 18

اطلاعات کیفی 18

اطلاعات کمی 19

نقاط ضعف : 20

ارزشیابی و تاثیر اقدام جدید 20

عادلانه بودن ارزیابی (اعتبار بخشی) 20

باز ساخت یا بهسازی عمل 21

اهداف عمده تربیت بدنی : 22

اهداف درس تربیت بدنی در دوره ابتدایی 23

حیطه شناختی : 23

حیطه روان – حرکتی: 23

چکیده :

در جوامع امروز آموزش بی‌تردید نقش اصلی را در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایفا می‌کند و عیار توسعه در هر کشوری را با میزان سرمایه‌گذاری برای کودکان و نوجوانان آن کشور می‌سنجند. دلیلش هم روشن است. سرمایه اصلی کشور نیروی انسانی است. در حال حاضر 15 میلیون دانش‌آموز حساس‌ترین سال‌های زندگی خود را در مدرسه می‌گذرانند، لذا توجه به این قشر جامعه، نشانه‌ای است برای اثبات توجه به آینده. امروز وظیفه آموزش و پرورش تنها انتقال میراث فرهنگی گذشته به نسل حاضر نیست. اگرچه این هدف اهمیتی در خور توجه دارد. اما این دانش زمانی ارزشمند خواهد بود که دانش‌آموز علاوه بر سلامت ذهنی به لحاظ روحی و جسمی هم در سلامت باشد و در سایه این سلامت آمادگی ورود به جامعه بزرگتر را داشته باشد. در این رهگذر ورزش وسیله‌ای بسیار مناسب برای ایجاد چنین فضایی است. از سال 1306 به صورت رسمی و اجباری بنا شد که تمام دانش‌آموزان روزانه یک ساعت درس تربیت بدنی را بگذرانند. از آن تاریخ تاکنون 82 سال می‌گذرد. در طول این سال‌ها ورزش مدارس دستخوش کمترین تغییر و تحول بوده است و زنگ ورزش به نوعی ساعت فراغت برای دانش‌آموزان به حساب می‌آید. حتی برخی مدیران و معلمان هم با استفاده از این زمان به تدریس دروس خود می‌پردازند، این در حالی است که حساسیت سنی دوران دانش‌آموزی بر هیچ کس پوشیده نیست.

در هرم مولر آمده است که ورزش دانش‌آموزی باید در قاعده قرار گیرد و بعد از آن ورزش همگانی قهرمانی و حرفه‌ای. در این شرایط است که هرم پایدار می‌ماند. وقتی قاعده باریک باشد راهی وجود ندارد. طبق برنامه درسی ایران دانش‌آموزان باید 12 سال درس تربیت بدنی بخوانند اما اگر از یک دیپلمه خواسته شود 15 دقیقه نرمش صحیح انجام بدهد نمی‌تواند و نمی‌داند. شاید دلیل این باشد که نیروهای متخصص این درس را تدریس نمی‌کنند و چون خودشان این کار را بلد نیستند به دانش‌آموزان هم چیزی نمی‌آموزند. بنده در پژوهش فوق تصمیم بر این گرفته ام که راهکار های علاقه مند کردن دانش آموزان را به بازی و مهارت در درس تربیت بدنی و ورزش مورد بررسی و تحلیل قرار دهم.

برای اطمینان شما عزیزان :

فایل پی دی اف این گزارش تخصصی برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد این گزارش تخصصی را با قیمت مناسب دو هزار تومان از لینک خرید در یافت نمائید . ابتدا فایل پی دی اف را با کلیک بر روی لینک زیر ببینید :

در صورت مشاهده و رضایت ، فایل ورد این گزارش تخصصی را را با قیمت مناسب فقط دو هزار تومان از دکمه پرداخت زیر دریافت نمائید.

پاسخ دهید