211 – چگونه توانستم دانش آموزم نرگس …. را به درس دین و زندگی علاقه مند ساخته و مسائل دینی را در او نهادینه سازم ؟

211 – چگونه توانستم دانش آموزم نرگس …. را به درس دین و زندگی علاقه مند ساخته و مسائل دینی را در او نهادینه سازم  ؟

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 1017 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 31 آگوست 2019

به روز رسانی در: 31 آگوست 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

معرفی اقدام پژوهی 

چگونه توانستم دانش آموزم نرگس …. را به درس دین و زندگی علاقه مند ساخته و مسائل دینی را در او نهادینه سازم ؟

موضوع اقدام پژوهی :

چگونه توانستم دانش آموزم نرگس …. را به درس دین و زندگی علاقه مند ساخته و مسائل دینی را در او نهادینه سازم ؟

– فایل بصورت ورد و قابل ویرایش در متن – تعداد صفحات بیست و نه صفحه – قیمت فقط دو هزار تومان

ابتدا در زیر چکیده و فهرست مطالب و فایل کامل پی دی اف این اقدام پژوهی را برای مشاهده قرار داده ایم ابتدا مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این اقدام پژوهی را  با قیمت دو هزار تومان خرید نمائید :

فهرست مطالب

چکیده 3

مقدمه. 4

بیان مسأله. 5

توصیف وضع موجود. 7

گرد آوری شواهد یک…. 7

الف. شاخص های کیفی وضع موجود. 7

الف. مشاهده ( Observation ) 8

ب. پرسش نامه پرسش نامه (Questionnaire) 8

ج. مصاحبه (Interview ) 8

تجزیه و تحلیل اطلاعات گرد آوری شده 9

راه های پیشنهادی.. 10

انتخاب راه حل جدید به صورت موقت… 11

اجرای راه حل جدید. 12

گرد آوری شواهد دو 12

ارزشیابی و تاثیر اقدام جدید. 13

نتیجه گیری: 13

راهکارهایی برای مشارکت مذهبی  دانش آموزان در مدرسه. 14

راهکارهایی برای تعمیق و تقویت آموزه های دینی.. 16

نقدی بر کتاب دین و زندگی سال اول دبیرستان.. 18

منابع : 27

چکیده

در دنیای کنونی توسعه وایجاد مدارس به مفهوم امروزی ، گسترش سریع فناوری و ارتباطات ، صنعتی شدن جوامع و نیازهای متنوع عصر انفجار دانش ، دایره تاثیر گذاری عوامل مختلف بر افکار و اندیشه های دانش آموزان را گسترده تر از گذشته کرده است هدف از آموزش دینی تنها افزایش معلومات دینی دا نش آموزان نیست ، بلکه هدف اصلی ، پرورش ایمان ونیل به تربیت دینی والهی است. به عبارت دیگر ، هدف اصلی ” دین آموزی” نیست بلکه ” تدین ” است .. آنچه مسلم است این است که هنوز مدارس ما به عنوان اصلی ترین کانون های تربیتی مورد توجه و برنامه ریزی دقیق وصریح قرار نگرفته است . اگر نظام آموزش و پرورش ما بخواهد از مسیر آموزش های صرف به سمت تربیت دینی ،اخلاقی و اجتماعی حرکت کند، لازم است بسیاری از اهداف و روشها را تغییر دهد.

بی تردید آموخته های ما با باورها و اعتقادات و در نتیجه ایمان قلبی ما ارتباط نزدیکی دارد ،اما این ارتباط از ابتداتاانتها ، یک رابطه قطعی و ضروری نیست . زیرا بسیارند انسانهایی که دانش فراوان دارند و در خصوص نکته ای به باور اعتقادی نیز رسیده اند ، ولی ایمان و در نتیجه عمل متناسب با آن را ندارند.تعلم وتربیت اساسا از مقوله یادگیری است ، بدین معنا که یک فرایند تربیتی ، صرفا از مسیر ایجاد دانش و مهارت و نیز ایجاد نگرش های مثبت ، در بر گیرنده تغییر رفتار بالفعل یا حتی بالقوه ایجاد می کند. اما این تغییر رفتار ضرورتابه معنای عمل بر مبنای ایمان نیست ، بلکه صرفا می توان آن را درایجاد ، تقویت یا تغییر جهت ایمان و در نتیجه عمل آدمی موثر دانست . یادگیری دینی همان نگرش همراه با معرفت وشناخت است که ایمان و عمل دینی رادر یک فرآیند درونی و نه ضرورتاآموزشی ، تقویت می کند. ایمان و عمل دو شاخصه اصلی دین داری آدمی است .اینجانب …. تصمیم دارم درس … را با روشی جذاب به دانش آموزم نرگس …. آموزش داده و او را به این درس علاقه مند نمایم.

برای اطمینان شما عزیزان :

فایل پی دی اف این اقدام پژوهی برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد این اقدام پژوهی را با قیمت مناسب دو هزار تومان از لینک خرید در یافت نمائید . ابتدا فایل پی دی اف را با کلیک بر روی لینک زیر ببینید :

در صورت مشاهده و رضایت ، فایل ورد این اقدام پژوهی را را با قیمت مناسب فقط دو هزار تومان از دکمه پرداخت زیر دریافت نمائید.

پاسخ دهید