معرفی طرح درس :
طرح درس روزانه روغن کشی میوه و دانه های روغنی درس تولید روغن زیتون
نام کتاب درسی: روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: تولید روغن زیتون
اهداف :
فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:
تفاوت روغن زیتون با سایر روغن ها را فرا خواهد گرفت.
با ترکیبات روغن زیتون آشنا شود.
با ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی روغن زیتون آشنا شود.
با مراحل تولید روغن زیتون آشنا شود.
با عوامل موثر بر کیفیت روغن زیتون آشنا شود.
با زمان برداشت و نحوه کاشت و داشت درخت زیتون روغنی و کنسروی آشنا شود.