معرفی طرح درس :
طرح درس تولید و بسته بندی فرآورده های غلات درس تولید نان های صنعتی
نام درس :تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم رشته صنایع غذایی نام درس : تولید نان های صنعتی
اهداف :
هدف های جزئی درس :
1-آشنایی با انواع نان های صنعتی.
2-آشنایی با یک روش تهیه نان صنعتی در ایران.
3-شناخت مزایای نان های صنعتی نسبت به سنتی.
4-آشنایی با مواد اولیه لازم برای تهیه نان های صنعتی.
5-آشنایی با مواد اولیه لازم برای تهیه نان های صنعتی و ویژگی های مورد نیاز آرد مورد استفاده
7-آشنایی با انواع مخمرهای نانوایی مورد استفاده در تهیه نان های صنعتی
8-آشنایی با بهبود دهنده های مورد استفاده در تکنولوژی تهیه نان های صنعتی
9-آشنایی با انواع پودرهای پخت و نقش آنها در تهیه نان و کیفیت نان مورد تهیه.
10- آشنایی با انواع مواد اولیه فرعی برای تهیه نان های صنعتی.
11-آشنایی با روش های نگهداری مواد اولیه مورد نیاز نان های صنعتی.
12-آشنایی با روش های نگهدای آرد.
13-آشنایی با روش تهیه و تولید خمیر نان صنعتی